WoonBETON

Op zoek naar een stijlvolle en slijtvaste vloerafwerking die natuurlijk oogt? Dan is woonbeton de ideale keuze voor u. BetonKracht.nl helpt u met het uitzoeken van de vloer die bij u en uw woning past, waarna we deze met zorg en aandacht aanleggen.

Woonbeton BetonKracht.nl

Waarom woonbeton

Woonbeton bestaat uit een 3 à 4 mm dikke cementgebonden gietvloer. Deze vloer kan eigenlijk op iedere ondergrond worden aangebracht. Een ander voordeel is dat de dekvloer en afwerklaag kunnen worden overgeslagen. Hierdoor verloopt de aanleg van deze vloer nog sneller.

Woonbeton staat uiteraard bekend om de industriële uitstraling. Echter is er veel meer mogelijk dan de ‘standaard’ grijze uitvoering. Woonbeton is namelijk in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren aan te brengen. Bekijk hier een aantal voorbeelden van het werk waar wij trots op zijn.

Voordelen woonbeton

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Slijtvast
  • Industriële look
  • Ideaal voor vloerverwarming
!
Betonvloer buiten BetonKracht.nl

Vloerverwarming

Woonbeton is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Heerlijk tijdens de koude wintermaanden. Daarnaast vinden velen radiotoren maar lelijk en ouderwets. Laat uw centrale verwarming dus netjes wegwerken onder uw vloer met vloerverwarming. Woonbeton is zo geschikt voor vloerverwarming omdat het de warmte uitstekend geleidt. Dit betekent een hoger rendement, dus een lagere rekening aan het einde van de maand. Zo bespaart u dus geld met uw nieuwe betonnen afdekvloer.

Verder heeft u met vloerverwarming onder uw woonbeton ook minder last van vochtigheid in huis. Hierdoor houdt u schimmels buiten.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of bent u op zoek naar advies over uw nieuwe vloer? Neem dan contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de prijs van woonbeton? Vul dan ons offerteformulier in.

Industriële betonvloer BetonKracht.nl