BETONVLOER BUITEN

Het is een prachtige zomeravond. U geniet van de ondergaande zon. Het is bijna windstil. Samen met familie of vrienden brengt u deze mooie avond door op uw strakke terras. Terwijl het schemerig begint te worden gaan de sfeervolle spots in de vloer automatisch aan, zo kunt u nog wat langer buiten genieten. Wanneer het uiteindelijk toch net te fris wordt buiten gaat u samen naar binnen. Binnen heerst echter nog altijd dezelfde sfeer en ervaart u het gevoel van buiten. Dit doordat de vloer binnen exact dezelfde is als op uw terras buiten.

Het is allemaal mogelijk met een betonvloer buiten op uw terras. Wij van BetonKracht.nl adviseren u graag over de mogelijkheden en leggen de vloer vervolgens met zorg en aandacht aan. Bekijk ons recente werk om inspiratie op te doen voor uw nieuwe betonnen vloer.

Betonvloer buiten BetonKracht.nl

Voordelen van een Betonvloer buiten

  • Verleng uw woonruimte binnen door de betonvloer door te trekken naar buiten
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Verwerk verlichting/spotjes mooi in uw betonnen vloer
  • Nooit meer last van onkruid
  • In verschillende kleuren mogelijk
  • Een stevige vloer, dus geen verzakkingen

Wat betreft de kleur van de vloer is er veel mogelijk, maar wordt er vaak toch gekozen voor een bepaalde kleur grijs. Een te donkere vloer trekt namelijk veel warmte aan in de zomer, terwijl een te lichte vloer de zon hevig weerkaatst. Natuurlijk zijn er binnen de kleur grijs nog altijd verschillende tinten mogelijk.

!
Betonvloer buiten BetonKracht.nl

Garage, schuur of oprit

Uiteraard is een betonnen vloer niet alleen geschikt voor een terras. U kunt er ook voor kiezen om een betonnen vloer aan te laten leggen in uw garage, schuur of oprit. Zo heeft u ook op deze plekken geen last van onkruid en zijn verzakkingen uitgesloten.

Bent u benieuwd met welke prijs u rekening moet houden voor een betonnen buitenvloer? Vul dan dit formulier in. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een eerste prijsindicatie van ons.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

!
sight seeing 45