INDUSTRIËLE BETONVLOER

Vloeren in een industriële omgeving krijgen het nodige te verduren. De aanleg hiervan wilt u uiteraard in één keer goed doen, zodat u decennialang vooruit kan met uw nieuwe vloer. Een industriële betonvloer is onder andere vanwege de stevigheid ervan erg geschikt voor uw nieuwe bedrijfshal of magazijn. Laat de betonvloer storten en afwerken door een betrouwbare partner als BetonKracht.nl.

Betonvloer buiten BetonKracht.nl

Voordelen van een Industriële betonvloer

  • Hygiënisch
  • Slijt- en krasvast
  • Naadloos
  • Extreem belastbaar
  • Brandwerend
  • Onderhoudsvriendelijk

Wat betreft de kleur van de vloer is er veel mogelijk, maar wordt er vaak toch gekozen voor een bepaalde kleur grijs. Een te donkere vloer trekt namelijk veel warmte aan in de zomer, terwijl een te lichte vloer de zon hevig weerkaatst. Natuurlijk zijn er binnen de kleur grijs nog altijd verschillende tinten mogelijk.

!
Betonvloer buiten BetonKracht.nl

Verstevig uw betonvloer

Bij BetonKracht.nl hebben we ook de nodige ervaring met het aanleggen van een stevige fundering. Bekijk hier welke projecten wij recent hebben afgerond. We bespreken het minimale gewicht wat uw vloer en fundering moet kunnen dragen en bieden hiervoor een passende oplossing. Hierbij overwegen we de dikte van de betonnen vloer, de fundering en plaatsen we eventueel bewapening en/of bekisting.

Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u op zoek naar advies over een nieuwe industrievloer? Neem dan contact met ons op.

Industriële betonvloer BetonKracht.nl